Grafische vormgeving

 

Statenlaan 8

6828 WE Arnhem

Telefoon: 06 819 76 217

over Vormgevers Arnhem

Vormgevers Arnhem werkt al vele jaren voor het European Neuromuscular Centre (ENMC). Het ENMC is een non-profit organisatie die wetenschappers en medisch specialisten vanuit de hele wereld maandelijks bij elkaar brengt om samenwerking in het onderzoek naar nieuwe behandelingen van spierziekten te stimuleren.

 

Het feit dat onze bekendheid de laatste jaren zo sterk is gestegen, is mede aan Sita’s uitstekende werk te danken. Als we bellen, staat Sita altijd meteen voor ons klaar en ze kan ook vrij snel een concept laten zien, wat ik als klant zeer prettig vind. Sita weet heel goed wat wij als klant willen en haar eerste voorstel is dan ook vaak meteen een schot in de roos.

 

Kortom, wij zijn zeer tevreden over het werk van Vormgevers Arnhem en kunnen Sita Menses van harte aanbevelen bij het ontwikkelen van al uw communicatie materialen.

 

Dr Alexandra Breukel | Managing Director ENMC

 

 

Mijn uitgeverij BRAINTALENT in Zwitserland werkt sinds 2017 met Sita Menses van Vormgevers Arnhem samen en is zeer tevreden. Sita ontwerpt en optimeert ons schoolmateriaal voor (hoog)begaafde kinderen voor de lagere school in de Duitssprekende markt zodanig, dat het uiteindelijk zeer goed ontworpen schoolmateriaal wordt. Daarbij houdt ze enerzijds de vormgeving goed in het oog, anderzijds helpt haar grote ervaring met het designen van schoolmateriaal enorm, zodat het uiteindelijke resultaat een uitstekend product wordt, precies toegesneden op de doelgroep van het basisonderwijs.

 

Frau Dr. Mayra Markies-van Klaveren | Verlag und Beratungsstelle BRAINTALENT GmbH

 

Sita Menses

 

Als grafisch vormgever werk ik zelfstandig of in samenwerking met anderen (grafisch vormgever, fotograaf, interieurarchitect, tekstschrijver, communicatie-specialist of webbouwer) voor een gevarieerd scala aan opdrachtgevers. Met een voorkeur voor opdrachten in de groene, duurzame en educatieve hoek en de non-profitsector.

 

Boeiend aan mijn vak vind ik de afwisseling in opdrachten en opdrachtgevers. Zij geven me een kijkje in hun werk, visie of droom. In samenwerking met hen geef ik hier een gezicht aan.

reviews

 

Ik maak al jaren gebruik van de creatieve diensten van Vormgevers Arnhem. Naast dat Sita vriendelijk, zorgvuldig en snel is, waardeer ik vooral dat zij goed kan luisteren naar mijn wensen en dat weet te vertalen in een mooie, passende vormgeving.

 

Nirupa Shantiprekash | Shanti coaching & consultancy

 

 

De samenwerking met Vormgevers Arnhem is altijd erg prettig. Er wordt steeds goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht. Waar ik het meest tevreden over ben, is de vertaling van mijn wensen naar de vormgeving van mijn producten. Na twee jaar is bijvoorbeeld mijn logo nog steeds zo passend bij mijn bedrijf dat het voorlopig geen verandering of aanpassing nodig heeft. Dat zegt iets over het invoelend vermogen en kwaliteit om een imago van een bedrijf krachtig te kunnen neerzetten. Daarnaast vindt Sita duurzaamheid ook erg belangrijk. Kennis over papiermateriaal als gerecycled, FSC keurmerk en Paperwise (landbouwafval) is ruim aanwezig. Wat essentieel is voor mij als eigenaar van een eco-webshop. Zeer tevreden klant!

 

Anja Oude Tijdhof | Ekoshop Tillvaro

 

 

Ik kreeg veel complimenten toen mijn brochure over leven met dementie van de drukker kwam: “Wat ziet het er prachtig uit” en “Wat een mooie zachte uitstraling” of “Wat komt de titel subtiel terug in de vormgeving van de paginanummers”. Stuk voor stuk welverdiende complimenten voor Vormgevers Arnhem natuurlijk!

Sita’s design sluit altijd empatisch aan op de inhoud, met mooie details. Al 25 jaar blij met onze samenwerking!

 

Henriëtte Neuijen | tekstschrijver en projectadviseur bij Spectrum, partner met elan

Vormgevers Arnhem is in 1986 gestart door Sita Menses, Gabriëlle Thijsen en Marianne Thijsen. Zij kennen elkaar van de opleiding grafische vormgeving aan Artez in Arnhem. Vanaf 2019 is Sita verder gegaan als eenmanszaak en werkt met veel plezier op de Kleine Campus in Arnhem. Een inspirerende omgeving.