Grafische vormgeving

 

Statenlaan 8

6828 WE Arnhem

Telefoon: 06 819 76 217

Disclaimer

 

Aan het gebruik van deze website zijn de hierna volgende gebruiksvoorwaarden verbonden. Door het gebruik van deze website wordt u geacht van deze gebruiksvoorwaarden kennis te hebben genomen en deze te hebben aanvaard.

 

De informatie op deze site is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. Er kunnen geen rechten aan de informatie op onze website worden ontleend.

 

De website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Vormgevers Arnhem is niet aansprakelijk voor enige schade welke is of kan ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op deze website. Elk gebruik dat u maakt van de informatie op onze website komt voor uw eigen risico.

 

De informatie die u ter beschikking wordt gesteld mag uitsluitend voor eigen doeleinden worden gebruikt. U onthoudt zich van gebruik voor andere doeleinden, in het bijzonder de commerciƫle exploitatie van deze informatie.

 

Voor zover onze website hyperlinks bevat naar andere websites, staat Vormgevers Arnhem niet garant voor de beschikbaarheid van deze websites noch is zij verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.