Grafische vormgeving

 

Statenlaan 8

6828 WE Arnhem

Telefoon: 06 819 76 217

de ontwerpers

Marianne Thijsen

 

Na een lange samenwerking, het startjaar was officieel in 1986, stopt Marianne Thijsen per 1 januari 2019 met haar werk bij Vormgevers Arnhem. In verband met haar gezondheid heeft zij besloten om vervroegd met pensioen te gaan. Marianne wil al haar contacten hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking! Sita Menses neemt haar werkzaamheden over. Als het nodig is voor de opdracht eventueel in samenwerking met andere grafisch vormgevers / freelancers uit haar netwerk.

Sita Menses

 

Na het VWO heb ik aan de kunstacademie Arnhem gestudeerd. Hier kwam mijn liefde voor boeken, taal, tekenen en fotografie samen in de studie grafische vormgeving.

Tijdens mijn stage en in de twee daaropvolgende jaren heb ik voor de Katholieke Universiteit Nijmegen gewerkt, afdeling Geologie en Planologie, aan de vormgeving van lesmateriaal. Nog steeds heb ik een grote voorliefde voor het vormgeven van educatieve uitgaven.

Boeiend aan mijn vak vind ik de afwisseling in opdrachten en opdrachtgevers. Zij geven me een kijkje in hun werk, visie of droom. In samenwerking met hen geef ik hier een gezicht aan.